Torsdag 23 Mai
Kl. 11:30, Linderud gård
KulturTorsdag Omvisning Linderud gård
Bli med på en spennende vandring gjennom Linderud gårds historie!

KulturTorsdag - En torsdag i måneden drar vi på utflukt til kjente, litt mindre kjente eller kanskje helt ukjente steder i byen. Ønsker du å oppleve kulturelle aktiviteter sammen med andre, så bli med oss!

Torsdag 23. mai reiser vi til Linderud gård for å delta på  omvisning i hovedbygningen. Etter omvisningen samles vi med en enkel spleise-lunch i parken. Hver tar med litt pålegg (se påmeldingsskjema), så dekker vi felles lunchbord. Hvis det mot formodning blir dårlig vær, har vi alternativ løsning. De som er påmeldt får da beskjed dagen før. 

Vi reiser sammen fra Oppsal t-bane retning sentrum - kom alene eller sammen.
Tid: Torsdag 23.5. kl. 10:30 (vi tar banen kl. 10:33).  Vi bytter til linje 5 (spor 1) på Tøyen og kjører til Linderud t-banestasjon. Derfra går vi ca 10 minutter opp til gården.

Omvisningen dekkes av Bydel Østensjø. Hver enkelt dekker sine reisekostnader og evt mat og drikke. 

Arrangementet er for voksne, fortrinnsvis bosatt i Oppsal Frivilligsentrals nærmiljø. Ved venteliste, vil beboere i Østensjø bydel bli prioritert.
Fyll ut påmeldingen nedenfor - kun en påmelding (et navn) pr mobilnr! NB! Begrenset antall plasser.  


Omvisning Linderud gård: På omvisning i de historiske interiørene i hovedbygningen på Linderud vil engasjerte guider fortelle om stedets historie og menneskene som har bodd her.

På Linderud gård har det vært prominente gjester og store selskap, men det har også vært gårdsdrift og hverdagsliv. Her bodde familien Monsen og Mathiesen i nesten 300 år. Hvem var de, og hva er historien blant alle gjenstandene de etterlot seg – glasspokalene, saluttkanonene, møblene, portrettene?

 Omvisningen starter på Linderud gård

Påmelding åpner 14.05.2024
2024 © Oppsal Frivilligsentral