Fredag 26 Januar
Kl. 14:00 - 15:00, Oslo kommune Kulturetaten, Trondheimsveien 2, bygg T
KulturTorsdag på en FREDAG - Popsenteret, Musikk =livets lydspor!
Vi ser tilbake på hendelser som preget 50-, 60- og 70-tallet. Store, viktige, morsomme, gode og glemte minner blir garantert vekket på denne musikalske reisen tilbake til din ungdomstid

KulturTorsdag - En torsdag (ingen regel uten unntak)  i måneden drar vi på utflukt til kjente, litt mindre kjente eller kanskje helt ukjente steder i byen. Savner du noen å oppleve kulturelle aktiviteter sammen med, så bli med oss!  

Denne gangen drar vi på en FREDAG!

Omvisning: Musikk = livets lydspor!
Kjenner du hjertet slå og den gode følelsen når du hører igjen favorittmusikken fra ungdomstiden? Kribler det i kroppen? Husker du dansen, anledningen og smilet du fikk? Store, viktige, morsomme, gode og glemte minner blir garantert vekket på denne musikalske reisen tilbake til din ungdomstid. Les mer om dine favorittartister, legendariske spillesteder og tradisjonsrike festivaler i utstillingen. Etter omvisningen kan dere prøve dere som musikere i instrumentparken og studioene, ta en reise i tidsmaskinrommet, se filmer om musikk i TV-krokene, eller ta en kaffe sammen i foajeen. 

Omvisningen starter kl 14:00 og varer 1 -2 timer
Før omvisningen er det mulighet for en kopp kaffe hos baker Samson i Folketeaterpassasjen. 

Vi reiser sammen fra Oppsal t-bane. Kom alene eller ta med deg noen!
Tid: Torsdag 26.1. kl. 11:55 (vi tar banen kl. 12:03)

Omvisningen er gratis (dekkes av Den kulturelle spaserstokk). Turen er derfor kun for seniorer. 

Hver enkelt dekker sine kostnader til reise og evt mat og drikke. 

Fyll ut påmeldingen nedenfor innen 25.1. NB! Begrenset antall plasser.  
OBS! Kun en påmelding (ett navn) pr mobilnr!

Arrangementet er fortrinnsvis for voksne i Oppsal Frivilligsentrals nærmiljø. Ved venteliste, vil beboere i Østensjø bydel bli prioritert.

POPSENTERET - et hus for formidling av musikkhistorie med fokus på musikkens virkning og betydning. Et sted for å utforske, lære, spille og synge. Les mer om Popsenteret: Om museet — Popsenteret 


Påmelding er stengt
2024 © Oppsal Frivilligsentral