Onsdag 24 April
Kl. 11:45 - 16:00, Rosenhoffgata 18, 0569 Oslo
KulturTorsdag på en onsdag - Grünerløkka gatekunst-tur, en guidede turer for deg over 60
Guidet senior-tur på Grünerløkka der Oslo gatekunst utforskes

KulturTorsdag - En torsdag i måneden drar vi på utflukt til kjente, litt mindre kjente eller kanskje helt ukjente steder i byen. Savner du noen å oppleve kulturelle aktiviteter sammen med - bli med oss!  

Denne dagen skal vi på morsom og lærerike guidet tur der Oslo gatekunstscene utforskes! Før omvisningen går vi innom Kaffe Lykke i Københavngata 20 https://tinyurl.com/Kaffe-Lykke

Vi reiser sammen fra Oppsal t-bane retning sentrum - kom alene eller sammen
Tid: Onsdag 24. april kl. 11:45  (vi tar banen 11:48). Overgang til buss 21 på Helsfyr.

Omvisningen er gratis (Støttet av Den Kulturelle Spaserstokken i Oslo Kommune.)
Hver enkelt dekker sine reisekostnader og evt mat og drikke. 

Arrangementet er for seniorer 60+, fortrinnsvis bosatt i Oppsal Frivilligsentrals nærmiljø. Ved venteliste, vil beboere i Østensjø bydel bli prioritert.
Fyll ut påmeldingen nedenfor - kun en påmelding (et navn) pr mobilnr! NB! Begrenset antall plasser. 

Grünerløkka gatekunst-tur: Formidlere fra Street Art Oslo ønsker å skape økt forståelse og interesse for en kunstform som ikke kan oppsøkes i gallerier og museer. De vil vise fram noen av de beste eksemplene på gatekunst i Oslo, og vil sette kunsten inn i en lokal og kunsthistorisk kontekst. 
Turen starter ved Rodeløkka kolonihager kl 14:00 og avsluttes med kaffe i Street Art Oslos gallerirom ved Sofienbergparken. Vi møter i Rosenhoffgata 18, 0569 Oslo (0ppmøte 15 minutter før). Varighet ca  2 timer

Påmelding er stengt
2024 © Oppsal Frivilligsentral