Tirsdag 2 April
Kl. 15:30 - 17:30, Oppsal Frivilligsentral
Smaksverkstedet - matkurs for barn!
Matkurs i kreativ og spennende matlaging for barn i 5.-7. klasse!

Bli med på Smaksverkstedet på Oppsal Frivillighetssentral og lær mer om kreativ og spennende matlaging sammen med venner! På Smaksverkstedet utforsker vi ulike råvarer og kokkelerer oss frem til gode og næringsrike retter sammen - her er det lov å teste, utforske og å leke med maten, også spiser vi alltid et felles måltid på slutten av hvert kurs. Det er gratis å delta for 5.-7. klassinger fra Bydel Østensjø! 

For hvem: Elever fra 5-7. trinn bosatt i Bydel Østensjø

Hvor: Kjøkkenet på Oppsal Frivillighetssentral, Vetlandsveien 99/100 

Datoer: Hver tirsdag fra 23. januar til 9. april (10 kursdager) obs; det er ikke kurs i skolenes ferier; vinterferie 20.02 og påskeferie 26.03) 

Tidspunkt: kl. 15:30-17:30 (2 timer per kurs). 

Det er begrenset antall plasser, og vi vil tildele plasser i uke 2. Du kan melde på ditt barn og får da beskjed om at påmelding er registrert - men du får ikke vite om du har fått plass før i uke 2. Påmeldingsfrist er ut uke 1 i januar.

I påmeldingsskjemaet bruker du kommentar-feltet til å skrive inn adresse, og hvilken skole barnet går på. Ved påmelding godtar man at vi lagrer informasjon om deltager og foresatt så lenge kurset pågår, og at vi sender ut en evalueringsmail etter kurset med spørsmål om hvordan kurset var.


2024 © Oppsal Frivilligsentral