Torsdag 24 August 2023
Kl. 20:00 - 22:30, Karpedammen scene, Akershus festning
KulturTorsdag - Kristin Lavransdatter (kveldsforestilling)
Kristin Lavransdatter med Karoline Krüger som Kristin - Karpedammen friluftscene

KulturTorsdag - En torsdag i måneden drar vi på utflukt til kjente, litt mindre kjente eller kanskje helt ukjente steder i byen 

Høstens første tur er en kveldstur til Akershus festning. Der skal vi se Kristin Lavransdatter på Karpedammen friluftsteateret. Uteteater er en fantastisk opplevelse uansatt vær, for «Det finns ikke dårlig vær, bare dårlig klær». 

For å sikre oss bra plasser, kjøper vi billetter allerede nå. Arrangøren (Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur) har holdt av 15 billetter t.o.m uke 13 og vi må foreta endelig bestilling og betale innen det.
                                                         
Forestillingen begynner 24.august kl 20:00 og varer i ca 2,5 time
                                                            -------

Billettpris kr 600,-  (grupperabatt)
Hver enkelt dekker sine reisekostnader, teaterbillett og evt mat og drikke

Arrangementet er for voksne. Begrenset antall billetter.
Meld dere på i skjemaet nedenfor, og vipps kr 600,- til #559449 kategori Billett, innen torsdag 30.3.2023.
Frivilligsentralen kjøper billettene samlet.  
                                                            -------
Før forestilling kan de som ønsker det bli med å spise en enkel middag. Kom gjerne med forslag til spisested i kommentarfeltet. Dette er en kostnad som dekkes av den enkelte.

Vi reiser sammen fra Oppsal t-banestasjon. Møtetid og andre detaljer om turen kommer vi tilbake til i august. 

Om forestillingen
Denne forestillingen, som spenner over fire tiår, følger Kristin og Erlends turbulente samliv og Kristins kvaler over livsvalgene hun har tatt. Skildringen av den lidenskapelige og forbudte kjærlighet mellom Kristin og hennes mann Erlend har berørt mennesker i generasjoner, og er både opprørende og sterkt medrivende. Kjærligheten er selve bindeleddet mellom hovedpersonene i romantrilogien; den går som en vev gjennom deres liv, styrer deres livsvalg – og alt som kommer i dens vei må vike.  
Manus er ved Svein Sturla Hungnes og musikken ved Julian Berntzen. Forsvarets stabsmusikkorps sammen med 40 dansere og sangere bidrar til at dette blir en storslått opplevelse publikum sent vil glemme.
Det blir et mektig ensemble av skuespillere, sangere, musikere og dansere som løfter frem den dramatiske fortellingen om den lidenskapelige og forbudte kjærligheten mellom Kristin og Erlend. Kristin Lavransdatter på Karpedammen scene — Akershus festning for kunst og kultur

Påmelding er stengt
2024 © Oppsal Frivilligsentral