Søndag 27 August 2023
Kl. 11:00 - 14:00, Oppsal Frivilligsentral
Smaksverkstedet - matkurs med sanseløype og blindtester!
Oppsal Frivilligsentral og Deichman Oppsal inviterer barn i 5.-7. klasse til matlagingskurs! To proffe instruktører tar barna gjennom en spennende og smaksrik dag.

Bli med å leke med maten med Smaksverkstedet under bydelsdagene, og lær deg å lage bra og bærekraftig mat uten oppskrift! På Smaksverkstedet kan du være sosial sammen med venner og lage god mat, og vi skal utfordre sansene våre med sanseløype og blindtester. Vi kommer til å utforske masse gode råvarer og ulike smaker, og så spiser vi et felles måltid med det vi lager til slutt. Kom å bli med!

Smaksverkstedet er for barn fra 5.-7. klasse. Deltakelse er gratis, men krever påmelding da vi har begrenset antall plasser. Påmeldingen er bindende, vi vil ikke risikere å stå med tomme plasser søndag morgen.

Når du har fylt inn info og sendt skjemaet vil det stå "påmelding registrert" om barnet ditt har fått plass. Legg ved kontaktinfo så vi kan sende mer info til deg. Ved å melde på barnet ditt samtykker du også til å motta en evalueringsmail etter endt kurs.

Spørsmål? Send e-post til silje.farner-calvert@bos.oslo.kommune.no


Påmelding er stengt
2024 © Oppsal Frivilligsentral